Ascentlogo

Organisatie

Ascent Safety BV is als kennis -en opleiding centrum gespecialiseerd in totaaloplossingen voor veilig werken, redden en medische hulpverlening met moeilijk toegankelijke plaatsen als specialiteit. Advisering, Training, Uitrusting en een volledig Service pakket vormen de pijlers van Ascent.

Ascent opereert vanuit een tweetal business units, te weten Ascent Medical en Ascent Height Safety en Rescue:

 

Ascent Medical:

Vormt één van de grootste trainingscentra op gebied van eerstehulpverlening in Nederland. Naast diverse "standaard" opleidingen bieden we tal van specialistische modules. Deze opleidingen organiseren we voor particulieren, maar ook voor het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, binnen de industrie en allerlei (semi-)overheidsinstellingen als politie, justitie en brandweer.

 

Ascent Height Safety en Rescue:

Houdt zich voornamelijk bezig met veiligheids -en reddingsoplossingen voor sectoren als brandweer, bouw en renovatie, industrie, energie en telecom. Vanuit een risicomanagement concept bieden wij een totaaloplossing die niet alleen het leveren van alle specialistische relevante uitrusting omvat, maar ook risico inventarisatie, veiligheids- en reddingsprocedures, opleidingen en keuringen.

 

 

Ons team bestaat uit meer dan 10 specialisten uit het werkveld van bergredding, spoedeisende hulpverlening, medische zorg, bouw en renovatie, detectie, rope access, politie en onderwijskunde. Een bundeling van kennis, vaardigheden en ervaring die voor een groot gedeelte is opgedaan buiten onze landsgrenzen. Ascent maakt deel uit van een omvangrijk internationaal netwerk. Op die manier kunnen wij uiterst innovatief en kwalitatief hoogstaande oplossingen bieden!

Tuvbloktrans         Iratabloktrans         Spratbloktrans         Faibloktrans       Nweabloktrans        NENlogo2017          GWOtrainer2016