Ascentlogo

Oplossingen voor iedereen die veilig wil werken.

Oplossingen creëren voor veilig werken, redden en evacuatie. Dat is wat wij doen. Jaarlijks vergroten wij de kennis, vaardigheden en competenties van heel hoogwerkend Nederland en België. We passen ons zoveel mogelijk aan op jouw praktijksituatie en stellen ons daarbij zeer flexibel op. Kies hieronder jouw vakgebied.

Faibloktrans

Approved Trainingcentre First Aid International

De missie van First Aid International is om aantrekkelijk, kwalitatief hoogstaand en voordelig Eerste Hulp onderwijs voor een zo’n groot mogelijk publiek toegankelijk te maken.

Wij zijn ervan overtuigd dat het vertrouwen in eigen kennis en vaardigheden de sleutel vormt voor een succcesvolle hulpverlening. In onze overtuiging vormt het lesprogramma van First Aid International de weg naar gedegen, kwalitatief hoogstaand en drempelverlagende eerstehulp trainingen.

 

Lees meer informatie over First Aid International

Dit is ACX.

Mobiel. Krachtig. One-of-a-kind!
acx hero
leesmeergroot

Kwaliteit en Certificering

Als professionele speler streeft Ascent naar optimale kwaliteit en veiligheid. Goed afgestemde bedrijfsprocessen, kennis en kunde zijn onontbeerlijk! Een gedegen managementsysteem, member van (inter)nationale richtlijnen en participeren in relevante commissies vormen ons fundament.

Tuvbloktrans         Iratabloktrans         Spratbloktrans         Faibloktrans       Nweabloktrans        NENlogo2017          GWOtrainer2016