Ascentlogo

Service van A tot Z

Service en keuring

Deskundig advies en directe vervanging en/of reparatie? Keuren van PBM tijdens trainen? Zonder zorgen aan het werk? Wij zien het keuren van PBM als een verantwoordelijkheid waar we zorgvuldig mee omgaan. Het is niet voor niks je laatste houvast als het mis gaat. Safety first!

AErkend Cresto ResQ service centrum

De rode box van de rescue kits van Cresto is een niet te missen tool op de reddingsmarkt. Voornamelijk in de windenergie branche. Met daarin de innovatieve, veilige en meest handzame reddingsapparaten draagt het bij tot een veiligere werkomgeving in en rondom een windturbine. De complete service voor deze kits gebeurd in Amersfoort; het exclusieve service centrum voor de Cresto ResQ kit.

ResQservicecentre1 ResQservicecentre2  ResQservicecentre3

 Om het u nog makkeijker te maken hebben we de mogelijkheid om uw ResQ kits op te laten halen en te keuren op een door u gewenste datum. Wij zorgen voor het transport, de keuring en alle materialen worden ook weer zo snel mogelijk retour gebracht. Voorzien van volledige administratie. U heeft er weinig omkijken naar. 

1e stap: indienen van een keuringsverzoek

Na het insturen van het formulier kunt u snel een offerte van ons verwachten. Hierop staat alle informatie, voorwaarden, prijzen en concrete datum vermeld. Na uw goedkeuring gaan we alles in gang zetten. Pickup wordt geregeld, de keuring wordt gedaan en er wordt voorzien in een administratie. En tenslotte ontvangt u alle materialen weer retour. 
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com