Ascentlogo

Totaal oplossing

Advies voor de juiste PBM? Het opzetten en up to date houden van de administratie? Verwerken van PBM in de administratie bij aankoop voordat het het pand verlaat? Trainen en opleiden met die middelen die u gebruikt in de praktijk? Bedenk samen met ons het totale plaatje en weet zo exact waar u aan toe bent. Safety first!

 

handenschudden

Persoonlijke beschermingsmiddelen vereisen de aandacht die het verdient; het zijn immers de middelen die ervoor zorgen dat er veilig gewerkt kan worden. Zoals u inmiddels weet zijn er een aantal verplichtingen gesteld door onze wet- en regelgeving. Zo dient u competent te zijn in het gebruik ervan, dient er een volledige administratie opgesteld te zijn en zullen al deze materialen jaarlijsk gekeurd moeten worden. Verplichtingen die niet allemaal even makkelijk en leuk zijn!

 

Ascent kan u in het geheel hierin ontzorgen. Wij kunnen u adviseren in welke opleiding voor u het meest geschikt is, welke PBM daarbij horen om uw arbeidsplaats veilig te betreden en ook nog zorgen dat alle materialen gekeurd en geadministreerd zijn. Wat vind u van het idee om zeker te zijn dat u de juiste spullen koopt en totaal geen omkijken meer heeft hoe en of u aan alle verplichtingen voldoet?! Voor u de lusten, voor ons de lasten!