Ascentlogo

Wind energie

Bent u werkzaam in de windenergie branche?  Welke oplossingen zijn volgens ons het meest geschikt voor u om veilig in en rondom een windturbine te werken? We hebben het u makkelijk gemaakt. Laat u informeren via onze site en krijg het helder!

Welke cursussen kan ik volgen?

Hieronder vind u de cursussen die door ons toegespitst zijn op de branche waarin u werkt. Specifieke trainingen, getoetst aan de praktijk. Voor u handig uiteengezet!

Tower climber wind

De 2-daagse praktijk cursus conform de Arbocatalogus
Lees meer

GWO Basic Safety Training

4 modules van de Basic Safety Training conform de GWO richtlijn
Lees meer

BHV op hoogte

De 1-daagse praktijk cursus conform de Arbocatalogus
Lees meer

EHBO windturbine

1-daagse praktijk cursus eerstehulp specifiek in windturbine
Lees meer

PBM controleur

1-daagse cursus PBM controleur, inclusief wet- en regelgeving
Lees meer

Arbo catalogus Wind

Mensen die werken in en rondom wind turbines kunnen in situaties komen die hun veiligheid en gezondheid in gevaar kunnen brengen. In deze Arbo catalogus vindt u de afspraken die werknemers en werkgevers hebben gemaakt om de risico’s tot een minimum te beperken.

leesmeerklein

GWO als richtlijn?

De GWO (Global Wind Organization) heeft een basis veiligheidstraining ontwikkeld voor mensen werkzaam in de wind-industrie. Deze GWO Basic Safety cursus omvat de modules, zoals EHBO, Manueel hanteren van lasten, Brandveiligheid, Werken op hoogte en Overleven op zee.

leesmeerklein

Keuren van de PBM

U weet welke PBM u nodig heeft. U weet hoe die gebruikt moeten worden. En ook weet u, na het volgen van de cursus, dat deze PBM regelmatig gekeurd moeten worden. Hoe kunt u dit het beste doen? Wat is daar allemaal voor nodig, zodat uw veiligheid gegarandeerd is en blijft?

leesmeerklein

AErkend Cresto ResQ service centrum

De rode box van de rescue kits van Cresto is een niet te missen tool op de reddingsmarkt. Voornamelijk in de windenergie branche. Met daarin de innovatieve, veilige en meest handzame reddingsapparaten draagt het bij tot een veiligere werkomgeving in en rondom een windturbine. De complete service voor deze kits gebeurd in Amersfoort; het exclusieve service centrum voor de Cresto ResQ kit.

ResQservicecentre1 ResQservicecentre2  ResQservicecentre3

 Om het u nog makkeijker te maken hebben we de mogelijkheid om uw ResQ kits op te laten halen en te keuren op een door u gewenste datum. Wij zorgen voor het transport, de keuring en alle materialen worden ook weer zo snel mogelijk retour gebracht. Voorzien van volledige administratie. U heeft er weinig omkijken naar. 

1e stap: indienen van een keuringsverzoek

Na het insturen van het formulier kunt u snel een offerte van ons verwachten. Hierop staat alle informatie, voorwaarden, prijzen en concrete datum vermeld. Na uw goedkeuring gaan we alles in gang zetten. Pickup wordt geregeld, de keuring wordt gedaan en er wordt voorzien in een administratie. En tenslotte ontvangt u alle materialen weer retour. 
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com