• CONSULTANCY

ONZE SPECIALISTEN

Samen een opleidingstraject ontwikkelen en samenstellen? IRATA lidmaatschap voor het bedrijf? Advies met betrekking tot de juiste Persoonlijke Beschermingsmiddelen? Neem ons in de hand en bepaal zelf waartoe de samenwerking kan leiden.

Ascent kan samen met u een opleidingstraject ontwikkelen en samenstellen, zodat ten alle tijde alle noodzakelijke competenties en certificeringen behouden blijven. Zo voldoet u aan de regels van de wet, maar het belangrijkste is dat iedereen exact weet wat te doen wanneer het er op aankomt.

Ascent kan als onafhankelijke partner uw bedrijf begeleiden en ondersteunen op velerlei gebied. Wij voeren zelf geen uitvoerende werkzaamheden uit, zodat wij ons volledig onafhankelijk en ondersteunend kunnen opstellen. IRATA member worden? Bijscholing of onafhankelijk PBM advies? Implementatie (veiligheids) procedures? Het kan allemaal bij Ascent!

Ascent is sterk in het leveren van maatwerk en innovatieve oplossingen. Samen met u gaan we op zoek naar een veilige en efficiënte werkoplossing. Praktische oplossingen die uiteraard veilig en handzaam zijn. En we kunnen u ook nog helpen met de implementatie in uw organisatie. Wel zo handig!

ONZE ONDERSTEUNING.