• CONSULTANCY

Consultancy – advies op maat

Ascent werkt al bijna twintig jaar nauw samen met bedrijven uit onder meer de industrie, energie en offshore. Organisaties waar mensen elke dag in extreme situaties en omstandigheden werken. Ze zetten ons in voor advies over efficiënt en veilig werken en maken gebruik van de opleidings- en trainingsfaciliteiten. Met onze kennis en ervaring weten we precies voor welke uitdagingen u staat. We geven u advies en stellen een passend programma voor u samen dat aansluit op uw veiligheidsbeleid. Onze klanten noemen dat advies ook wel consultancy. Vandaar die term.

ONZE ONDERSTEUNING.

Een site survey voor een deskundige en onafhankelijke blik biedt oplossingen!

Een onafhankelijke en deskundige blik op huidige procedures en werkzaamheden met een adviesrapport voor meer veiligheid en efficiëntie!

Laat uw IRATA membership begeleiden!

Laat u begeleiden in uw traject naar IRATA Member voor een soepele audit en een duidelijk plan voor de toekomst!

Duidelijke en goede opleidingsplannen voor werken en redden op hoogte!

Al uw opleidingsplannen voor werken en redden op hoogte op maat gemaakt en bekeken door de expert zodat u zeker bent van de juiste aanpak!

Uw reddingsplannen op orde zodat u er zeker van kunt zijn dat ze op orde zijn

Uw reddingsplannen voor die lastige bereikbare plekken (weer) helemaal op orde. Zo weet u zeker dat het goed geregeld is!

al uw maatwerkrapportages voor veilig werken en redden op hoogte uitgevoerd door experts!

Onze experts met uitgebreide ervaring in diverse branches verzorgen de meest uiteenlopende (advies-) rapportages op maat. Wat heeft u nodig?

Passend opleidingsprogramma

Wat is voor uw organisatie een passend opleidingsprogramma? U heeft vast een overzicht van opleidingen en certificeringen waar uw organisatie of bepaalde beroepsgroepen aan moeten voldoen. Ascent biedt al die trainingen en opleidingen ook aan. Maar wat is de exacte behoefte aan kennis en vaardigheden in uw organisatie?  Wat als veiligheid ook echt voor u gaat werken en daadwerkelijk iets oplevert? Ga dan het gesprek aan met een van de experts binnen onze organisatie. Zij kunnen voor iedereen binnen uw bedrijf een passend opleidingsprogramma samenstellen.

Certificering

Om de veiligheid van werken op hoogte en in beperkte ruimte te borgen, bestaan er tal van opleidingen en verschillende certificeringen. Zo kent de windbranche het GWO-certificaat, kunnen professionals die met touwen werken zich certificeren met IRATA of SPRAT en wordt de algemene certificering voor het werken op hoogte uitgevoerd volgens relevante wet- en regelgeving. Bij Ascent hebben we accreditaties voor al deze opleidingen en trainingen en verzorgen we de benodigde certificeringen voor onze opdrachtgevers. Wat we vooral doen, is dat we samen met u nagaan hoe u op de meest effectieve wijze opleiding, training en certificering binnen uw organisatie kunt integreren en borgen.

Optimale bescherming

Veiligheid begint met kennis, vaardigheden en goed materiaal. Wat goed materiaal is, valt hier niet te zeggen. In PBM zit niet voor niets het woord persoonlijk. Welk materiaal voor uw mensen het meest geschikt is, is afhankelijk van de omstandigheden, werksituatie, doeleinden en persoonlijke voorkeur. Vandaar dat we geen webshop hebben waar iedereen zomaar spullen kan kopen. Bij goed materiaal hoort onafhankelijk, vakkundig advies en de gelegenheid om het materiaal te testen in trainingssituaties. En dat hebben we bij Ascent in Amersfoort allemaal in huis.