• SERVICE

Service in onderhoud en certificering van persoonlijke beschermingsmiddelen

Veiligheid is afhankelijk van de kwaliteit van de materialen waarmee u werkt. U moet dus zonder enige zorg op uw materialen kunnen vertrouwen. Overal en altijd. Ascent zorgt ervoor dat u optimaal bent uitgerust om uw werk te doen. We geven onafhankelijk en objectief advies over de aanschaf van PBM en verzorgen het periodieke onderhoud, de inspecties en keuringen van de materialen. Ook houden we uw administraties op orde, zodat het voldoet aan wet- en regelgeving.

ONDERHOUD | REPARATIE | KEURING.

Onderhoud & Service

Alle PBM door een deskundige servicemonteur op één plek onderhouden en gerepareerd. Uiteraard snel en vakkundig zodat u weer snel en zonder zorgen weer door kunt met uw werkzaamheden!

Administratie Persoonlijke beschermingsmiddelen werken op hoogte

De verplichte PBM administratie door ons laten opzetten of hem geheel uit handen geven. Het is allemaal mogelijk. Zo weet u zeker dat het goed geregeld is en kunt u zich focussen op andere zaken die belangrijk zijn!

jaarlijkse keuring persoonlijke beschermingsmiddelen werken en redden op hoogte

Uw PBM categorie III wordt bij ons met uitermate zorgvuldigheid behandeld. U wilt er uiteraard volledig op kunnen vertrouwen. Ideaal is de optie om de keuring uit te laten voeren tijdens uw cursus, zo zit u nooit zonder!

Totaaloplossingen rondom PBM

Geef ons u zorgen en problemen rondom uw PBM, dan kijken wij mee en zorgen voor een oplossing. Aangepast naar uw wensen en situatie, zo kunt u zich vol vertrouwen op andere zaken richten.

ERKEND CRESTO RESQ SERVICE CENTRUM

Uw Cresto ResQ kit snel gekeurd door het exclusieve service centrum van Cresto. Indien gewenst regelen we transport, keuring en de volledige administratie, snel en vakkundig zodat de kit weer snel op zijn plek staat!

Administratie van PBM op orde

U bent wettelijk verplicht om een sluitende administratie bij te houden van uw PBM categorie III. Als u niet weet hoe je zo’n administratie inricht of bijhoudt, kunnen wij u daarbij helpen. Bij een PBM-keuring worden alle materialen gecontroleerd op veiligheid, functionaliteit, schade en comfort. De goedgekeurde materialen worden meteen opgenomen in de administratie. Afgekeurde materialen moeten worden vervangen of gerepareerd. De administratie van PBM kan als bewijs worden gebruikt bij een controle. Als u twijfelt over de kwaliteit van uw administratie of extra zekerheid wilt, neem dan meteen contact met ons op.

PBM Keuringen

Alle persoonlijke beschermingsmiddelen moeten jaarlijks grondig worden geïnspecteerd aan de hand van specifieke criteria. Die inspectie moet u laten uitvoeren door een deskundige die door de fabrikant is geautoriseerd. Ascent kan samen met u de jaarlijkse keuring van PBM organiseren en bijvoorbeeld combineren met een cursusdag. Het voordeel daarvan is dat we het materiaal meteen ter plekke kunnen herstellen of aanpassen als dat nodig is. Binnen een dag heeft u dus al het materiaal en de competenties van uw mensen helemaal op orde. Een andere service die wij bieden is de keuring van ActSafe-producten bij u op locatie.

CRESTO RESQ Service Centrum

Ascent is het landelijke servicecentrum voor de Cresto ResQ kits. Deze rode box beschikt over innovatieve, handzame reddingsmiddelen die vooral worden gebruikt bij het werken met windturbines. Het onderhoud van deze middelen is complex en vereist specifieke deskundigheid. Wij halen de box voor inspectie, onderhoud en keuring bij u op, maken de administratie in orde en zodra alles gereed is, brengen we de Cresto ResQ kit weer terug. Zo heeft u er zelf nauwelijks omkijken naar.

Geïntegreerde oplossing

Er komt veel kijken bij veilig werken op hoogte en in kleine ruimten. De veiligheid van uw mensen staat natuurlijk voorop. Tegelijkertijd moet u op de hoogte blijven van allerlei wetten en regels en voldoen aan tal van voorschriften. Ascent kan het u allemaal uit handen nemen, met een compleet pakket dat voorziet in opleiding en training, keuring en certificering, middelen en administratie, kennis en advies. Daarmee heeft u al uw zaken op orde en kunnen uw mensen met zekerheid veilig werken.

Contactformulier