• SERVICE

Keuring en onderhoud van PBM en arbeidsmiddelen

Veiligheid is afhankelijk van de kwaliteit van de materialen waarmee u werkt. U moet dus zonder enige zorg op uw materialen kunnen vertrouwen. Overal en altijd. Ascent zorgt ervoor dat u optimaal bent uitgerust om uw werk te doen. We geven onafhankelijk en objectief advies over de aanschaf van PBM en verzorgen het periodieke onderhoud, de inspecties en keuringen van de arbeidsmiddelen en materialen. Ook houden we uw administraties op orde, zodat het voldoet aan wet- en regelgeving.

ONZE SERVICE.

Alle in bedrijf gebruikte elektrische arbeidsmiddelen, trappen, ladders, en rolsteigers dienen volgens de normen NEN 3140, NEN 2484, en NEN 1004 gekeurd te worden.

jaarlijkse keuring persoonlijke beschermingsmiddelen werken en redden op hoogte

Uw PBM categorie III wordt bij ons met uitermate zorgvuldigheid behandeld. Ideaal is de optie om de keuring uit te laten voeren tijdens uw cursus, zo zit u nooit zonder!

Als Full partner van Skylotec kunt u bij ons terecht voor PBM, service en een volledig advies op maat. PBM zijn te testen in ons trainingcentrum.

Uw Cresto ResQ kit snel gekeurd door het exclusieve service centrum van Cresto. Indien gewenst inclusief transport, keuring en de volledige administratie.

Uw ActSafe power ascender snel gekeurd door het exclusieve service centrum van ActSafe. Onze lokatie is volledig uitgerust met alle functionaliteiten om dat professioneel te doen.

Administratie van PBM

U bent wettelijk verplicht om een sluitende administratie bij te houden van uw PBM categorie III. Als u niet weet hoe, kunnen wij u daarbij helpen. De administratie van PBM kan als bewijs worden gebruikt bij een controle. Als u twijfelt over de kwaliteit van uw administratie of extra zekerheid wilt, neem dan meteen contact met ons op.

PBM Keuringen

Alle persoonlijke beschermingsmiddelen moeten jaarlijks grondig worden geïnspecteerd aan de hand van specifieke criteria. Die inspectie dient u uit te laten voeren door een deskundige die door de fabrikant is geautoriseerd. Ascent kan samen met u de jaarlijkse keuring van PBM organiseren en bijvoorbeeld combineren met een cursusdag. Het voordeel daarvan is dat we het materiaal meteen ter plekke kunnen herstellen of aanpassen als dat nodig is. Binnen een dag heeft u dus al het materiaal en de competenties van uw mensen helemaal op orde. Een andere service die wij bieden is de keuring van ActSafe-producten bij u op locatie.

Geïntegreerde oplossing

Er komt veel kijken bij veilig werken op hoogte en in kleine ruimten. De veiligheid van uw mensen staat natuurlijk voorop. Tegelijkertijd moet u op de hoogte blijven van allerlei wetten en regels en voldoen aan tal van voorschriften. Ascent kan het u allemaal uit handen nemen, met een compleet pakket dat voorziet in opleiding en training, keuring en certificering, middelen en administratie, kennis en advies. Daarmee heeft u al uw zaken op orde en kunnen uw mensen met zekerheid veilig werken.

Elektrisch gereedschap, ladders en rolsteigers

Hoe zit het nu eigenlijk met het keuren van elektrisch gereedschap? Of trappen, ladders en rolsteigers welke voldoen aan de normen NEN 3140, NEN 2484, en NEN 1004? Je leest het hier.