• OVER ASCENT

  • OVER ASCENT

HELP SAFETY EXPERTS STAY SAFE

Bij Ascent geloven we dat veiligheid van groots belang is! Wij bieden innovatieve, veilige en efficiënte arbeidsplaats specifieke oplossingen op het gebied van werken op hoogte, redding en medische hulp .

Dit doen wij met een integrale aanpak samen met een sterk netwerk van interne en externe experts op verschillende deelgebieden. Wij geloven in lange termijn samenwerking waarbij onze partners en wij elkaar versterken. Onze strategische samenwerkingen met diverse marktpartijen is hier een sterk voorbeeld van.

Ascent is gecertificeerd conform ISO9001:2015 en lid van relevante commissies en verenigingen (IRATA, SPRAT, GWO, NEN, etc.).

 

ONZE PEILERS.

HEIGHT SAFETY

Ongeacht hoe moeilijk het is om toegang te krijgen tot de werklocatie; op hoogten, diepten of in krappe ruimtes, Ascent zal ervoor zorgen dat uw personeel veilig en effectief kan werken.

  • Advies: Risicobeoordeling, (veiligheid) procedures
  • Training: Werken en Redden op Hoogte, Besloten Ruimtes, IRATA, SPRAT, GWO
  • Uitrusting: Onze merken bevatten Cresto, Petzl, ActSafe, MSA en anderen
  • Service: Inspectie, reparatie en onderhoud van PBM en werkuitrusting

RESCUE & MEDICAL

Onze uitgebreide reddingsoplossingen voor nationale en regionale reddingsorganisaties, klein-, midden- en grootbedrijf omvatten procedures, trainingen en oplossingen door middel van het gebruik van uitrusting.

Onze staat van dienst bevat onder andere de ontwikkeling van het eerste Hoggteredderteam van de Gezamenlijke Brandweer. Wat begon als een proef in 2003 is uitgegroeid tot een uitgebreide samenwerking en een blauwdruk voor de industrie. Verschillende reddingseenheden volgden in hun voetsporen.

Aangevuld met specifieke medische opleidingen vervullen we onze plaats binnen de reddingsmarkt.

BRANCHESPECIFIEK

Door de vele ervaring en kennis binnen het bedrijf weten wij dat werken en redden op moeilijk toegankelijke plaatsen op geen één plaats hetzelfde is. Medische handelingen op moeilijkere plaatsen vergt veel van de mensen.

Voor een aantal branches en werkplaatsen hebben wij reeds een aantal opleidingen ontwikkeld, waarbij grondig gekeken is hoe bijvoorbeeld internationaal gezien dit gebeurd. Enerzijds om niet opnieuw het wiel uit te vinden, anderzijds om een standaardisatie na te streven wat helderheid en efficiëntie als gevolg heeft. Wij geloven daarin!