• TRAINING

Kennis en Vaardigheden

Om veilig en efficiënt te werken met persoonlijk beschermingsmiddelen (PBM), moet u regelmatig daarmee oefenen. Zo houdt u uw kennis en vaardigheden op peil en blijft u op de hoogte van de laatste techniek en nieuwste materialen. Een goed opleidingsplan voorziet in het verwerven en behouden van kennis en vaardigheden. Wilt u hulp bij het inventariseren van de opleidingsbehoefte binnen uw organisatie en het opstellen van een opleidingsplan op maat?

ONZE TRAININGEN.

Veilig werken op hoogte

Voor het veilig werken op hoogte en in beperkte ruimte bestaan er verschillende opleidingsprogramma’s en certificeringen. Bekende voorbeelden zijn de IRATA-trainingen level 1, 2 en 3 en GWO. Voor mensen die nog geen ervaring hebben, zijn er de basisopleidingen Werken op hoogte en Redden en evacuatieVanuit die basis kan er verder worden gewerkt aan meer algemene kennis en vaardigheden op gevorderd en expertniveau of meer specifieke trainingen, zoals het werken met de ActSafe power ascenders of speciale reddingsapparaten.

Redding op hoogte

Veilig werken op hoogte en in beperkte ruimte betekent ook dat er professionals moeten zijn die in deze omstandigheden anderen kunnen redden. Bij Ascent hebben we de kennis en alle faciliteiten om deze trainingen te verzorgen. Zo bieden we de standaardprogramma’s, zoals Specialist hoogteredder, Bevelvoerder hoogteredder en HAROPS. Daarnaast verzorgen we maatwerktrainingen die we op uw eigen werklocaties geven.

Medische hulp

Ascent biedt een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma dat branche-specifiek is opgesteld, zoals GWO First Aid, GWO Fire Awareness of EHBBO. Als u zelf niet precies weet welke opleidingen voor uw bedrijf verplicht, relevant of wenselijk zijn, geven wij u daarin advies. Alle trainingen verzorgen we binnen de faciliteiten van Ascent of bij u op locatie.

Maatwerk

Iedere werkplaats is anders en dat weten wij heel goed. Standaard opleidingen volgen kan op zich een prima startpunt zijn, maar uiteindelijk gaat het erom dat uw medewerkers veilig en gezond kunnen werken op hun eigen arbeidsplaats. Laten we samen kijken naar wat voor u de beste manier van opleiden is.