• TRAINING

Training vaardig met persoonlijke beschermingsmiddelen

Om veilig en efficiënt te werken met persoonlijk beschermingsmiddelen (PBM), moet u regelmatig trainingen volgen. Zo houdt u uw kennis en vaardigheden op peil en blijft u op de hoogte van de laatste techniek en nieuwste materialen. Een goed opleidingsplan voorziet in het verwerven en behouden van kennis en vaardigheden. Ascent adviseert en begeleidt bij het inventariseren van de opleidingsbehoefte binnen uw organisatie en het opstellen van een opleidingsplan op maat.

ONZE TRAININGEN.

GWO TRAININGEN.

Wil je snel weten welke GWO training wanneer wordt gegeven? Klik dan hier!

Training veilig werken op hoogte

Voor het veilig werken op hoogte en in beperkte ruimte bestaan er verschillende opleidingsprogramma’s en certificeringen. Bekende voorbeelden zijn de IRATA-trainingen level 1, 2 en 3 en GWO. Voor mensen die nog geen ervaring hebben, zijn er de basisopleidingen Werken op hoogte en Redden en evacuatieVanuit die basis kan er verder worden gewerkt aan meer algemene kennis en vaardigheden op gevorderd en expertniveau of meer specifieke trainingen, zoals het werken met Power Ascenders of speciale reddingsapparaten.

Training reddingswerk op hoogte

Veilig werken op hoogte en in beperkte ruimte betekent ook dat er professionals moeten zijn die in deze omstandigheden anderen kunnen redden. Bij Ascent hebben we de kennis en alle faciliteiten om deze trainingen te verzorgen. Zo bieden we de standaardprogramma’s, zoals Specialist hoogteredder, Bevelvoerder hoogteredder en HAROPS. Daarnaast verzorgen we maatwerktrainingen die we op uw eigen werklocaties geven.

Medische hulp

Ascent biedt een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma dat varieert van een EHBO-basiscursus tot branche-specifieke trainingen als GWO First Aid, GWO Fire Awareness of EHBBO. Als u zelf niet precies weet welke opleidingen voor uw bedrijf verplicht, relevant of wenselijk zijn, geven wij u daarin advies. Alle trainingen verzorgen we binnen de faciliteiten van Ascent of bij u op locatie.

Contactformulier