• UITRUSTING

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Veilig werken kan alleen als je kan vertrouwen op je materiaal. Elk PBM is ontwikkeld voor een specifieke toepassing. En elke toepassing vraagt om specifieke PBM. Vertrouwen in je materialen krijg je door training, maar ook door te kiezen voor persoonlijke bescherminsmiddelen van de juiste kwaliteit.

ONZE MERKEN.

Alle grote merken

Ascent is een objectief kenniscentrum met een duidelijke visie op veiligheid en kwaliteit. Onze merken sluiten daar naadloos op aan. Elke toepassing vraagt om een specifieke persoonlijke beschermingsmiddelen en geen enkel merk heeft de PBM voor alle toepassingen. Vandaar dat wij samenwerken met de meest vooraanstaande merken, zoals Actsafe, Cresto, Petzl, Tags Systems en Skylotec. We bezoeken beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken, zodat u het beste advies krijgt.

Te veel van het goede

We zien regelmatig dat professionals te veel spullen hebben. Nieuwe materialen worden aangeschaft terwijl niet duidelijk is wat er precies nodig is. Ook worden oude materialen te lang bewaard. Het gevolg is dat er onnodig kosten worden gemaakt door dubbele aanschaf en extra onderhoud voor certificering van persoonlijke beschermingsmiddelen. U voorkomt dat door u goed te laten adviseren en meteen de juiste keus te maken.

PBM testen in de praktijk

Tijdens de trainingen komen alle aspecten van het werk in de praktijk naar voren. Een moment bij uitstek om materialen te testen. Hoe werkt het, hoe zit het, kan ik er lekker in bewegen? Bij Ascent bieden we de gelegenheid om in de praktijk kennis te maken met allerlei persoonlijke beschermingsmiddelen. Het gaat bij PBM om kwaliteit, betrouwbaarheid, ergonomie en comfort. Wij werken met de beste materialen en geven u advies op maat, zodat u altijd optimaal bent uitgerust.